Tuesday, December 21, 2021

Gratis kristne datingsider i usa

Gratis kristne datingsider i usa



Du vil aldrig sende penge til eller bede om penge fra andre TCC-medlemmer af nogen grund, gratis kristne datingsider i usa. Kristen datingside Europa. Mand 44 USA Send en besked! Indtast brugernavnet på den person, der henviste dig. Den eneste forpligtelse TCC-tjenesten har over for dig, i tilfælde af at du ikke ønsker at købe yderligere adgang til TCC-tjenesten, eller TCC-tjenesten beslutter at give dig yderligere gratis adgang til TCC-tjenesten, helt efter eget skøn, er at enten arkiver din profil, så den ikke forbliver synlig for noget andet medlem, så længe den arkiveres, indtil du beslutter dig for enten at fjerne den fra arkivet eller slette den, efter din udtrykkelige skriftlige anmodning, eller slette din profil fra TCC-tjenesten efter din udtrykkelige skriftlig anmodning. Vi vil overveje sådanne anmodninger fra journalister fra sag til sag, sendt til gratis kristne datingsider i usa på forhånd via e-mail.





datingside uden betaling i usa



Kristen dating i USA. Mød kvalitetskristne singler i USA. Christian Dating Gratis CDFF er den 1 online kristne tjeneste til at møde kvalitetskristne singler i USA. Forfin søgning Jeg søger en udvalgt kvindelig mand. Helena St. Pierre og Miquelon Sudan Surinam Svalbard og Jan Mayen-øerne Swaziland Sverige Schweiz Syrien Arabiske Republik Taiwan Tadsjikistan Tanzania, gratis kristne datingsider i usa, Forenede Republik Thailand Togo Tokelau Tonga Trinidad og Tobago Tunesien Tyrkiet Turkmenistan Turks- og Caicosøerne Tuvalu Uganda Ukraine Forenede Arabiske Emirater Uruguay Usbekistan Vanuatu Vatikanstaten Helligstolen Venezuela Viet Nam Jomfruøerne Britiske Jomfruøer U.


Wallis- og Futuna-øerne Vestsahara Yemen Jugoslavien Zaire Zambia Zimbabwe. Alle stater Alabama Alaska Arizona Arkansas Californien Colorado Connecticut Delaware District of Columbia Florida Georgia Hawaii Idaho Illinois Indiana Iowa Kansas Kentucky Louisiana Maine Maryland Massachusetts Michigan Minnesota Mississippi Missouri Montana Nebraska Nevada New Hampshire New Jersey New Mexico New York North Carolina North Dakota Ohio Oklahoma Oregon Pennsylvania Rhode Ø South Carolina South Dakota Tennessee Texas Utah Vermont Virginia Washington West Virginia Wisconsin Wyoming.


Postnummer. Inden for præcis denne placering 5 miles 8 miles 10 miles 15 miles gratis kristne datingsider i usa miles 35 miles 50 miles 75 miles miles miles miles. Grundlæggende søgning Avanceret søgning Brugersøgning.





malou postanes filipina asiatisk dating hjemmeside



Hvilken region kommer du fra? North England Midlands England Sydengland Nordirland Skotland Wales. Vælg venligst en region. Hvilken stat kommer du fra? ACT New South Wales Northern Territory Queensland South Australia Tasmanien Victoria Western Australia.


Vælg venligst en stat. Du skal oplyse dit postnummer. Du skal oplyse dit postnummer. Det postnummer, du har angivet, er ikke gyldigt. Det postnummer, du har angivet, er ikke gyldigt. Dit køn? Mand kvinde. Vælg venligst et køn. Hvornår er du født? Den fødselsdato, du har angivet, er ikke gyldig. Sørg for, at din fødselsdato er korrekt. Klik her, hvis et medlem har henvist dig. Indtast brugernavnet på den person, der henviste dig. Der opstod en fejl under bekræftelse af brugernavnet på det medlem, der henviste dig.


Prøv igen senere. Det brugernavn, du har angivet, er ikke gyldigt. Et brugernavn indeholder ikke mellemrum e. Hvis du ikke blev henvist, skal du vælge knappen 'Ups, ingen henviste mig'. Indtast venligst et gyldigt brugernavn e. Hvis du ikke blev henvist, skal du vælge knappen 'Ups, ingen henviste mig'. Ved at klikke på "Fortsæt" nedenfor accepterer jeg ChristianCafes vilkår og betingelser.


com Du skal acceptere vilkårene og betingelserne for at fortsætte. com's abonnentaftale. Bemærk venligst, at du ikke kan tilmelde dig ChristianCafe. com uden at acceptere denne aftale. DENNE SERVICE ER FOR DEM MINDST 18 ÅR.


Den Kristne Cafe. TCC leveres af RealCafes. com Inc, der driver forretning som ChristianCafe. com, placeret på Ninth Line, Mount Albert, ON, Canada, L0G 1M0. Dette er en juridisk aftale "Aftale" mellem dig og TCC. Læs venligst aftalen omhyggeligt, før du tilmelder dig TCC-service. Ved at tilmelde dig TCC bliver du medlem af Tjenesten et "Medlem", og du accepterer at være bundet af vilkårene og betingelserne i denne Aftale "Betingelserne" så længe du fortsætter med at være medlem.


COM SERVICE. COM PÅ ETHVERT TIDSPUNKT. Registrering er udtrykkelig accept af betingelserne heri. Ved at blive medlem accepterer du at modtage e-mails fra TCC eller gennem TCC.


Disse forsendelser er relateret til din brug af TCC og til de tjenester, der leveres af eller gennem TCC. Du kan til enhver tid afmelde dig ved at sende os en anmodning på privacy christiancafe. Mindreårige MÅ IKKE BLIVE MEDLEMMER. Når du registrerer dig, og fra tid til anden derefter, kan TCC kræve, at du giver tilstrækkelige oplysninger til at angive, at du er mindst 18 år gammel.


Ved at blive medlem repræsenterer og garanterer du, at du er mindst 18 år gammel. Enten du eller TCC kan opsige dit TCC-medlemskab til enhver tid og af en hvilken som helst grund med virkning fra afsendelse af skriftlig meddelelse elektronisk til den anden part. TCC forbeholder sig retten til øjeblikkeligt at suspendere eller afslutte din adgang til TCC-tjenesten, uden forudgående varsel, ved ethvert brud på denne aftale fra dig, som bringes til eller kommer til TCC's opmærksomhed.


I tilfælde af at din adgang til TCC-tjenesten suspenderes eller opsiges ved ethvert brud på denne aftale af dig, vil du ikke være berettiget til refusion af ubrugte medlemsgebyrer. Dit medlemskab af TCC-tjenesten er udelukkende til dit personlige brug. Du må ikke give andre tilladelse til at bruge dit medlemskab, og du må ikke tildele eller på anden måde overføre din konto til nogen anden person eller enhed.


FORMÅL MED SERVICE. TCC er en kristen religiøs organisation og ministerium, der betjener et traditionelt kristent marked, baseret på bibelsk tro og lære.


Det er designet til enlige mænd til at forbinde med single kvinder og omvendt med henblik på eksklusive romantiske forhold, med målet at være ægteskab. Som et spørgsmål om tro, doktrin og religiøs praksis forbeholder TCC udtrykket ægteskab for pagtsforholdet mellem en mand mand og en kvinde kone med udelukkelse af alle andre, som ordineret af Gud. Det er det mest intime af menneskelige relationer, en gave fra Gud, en hellig institution, hellig og central i trosfællesskabet.


Dette pagtsforhold repræsenterer også foreningen mellem Kristus og hans legeme, kirken. Genesis ; Matthew ; Mark ; Efeserbrevet ; Kolosserne ; 1 Peter ; Hebræere For at fremme dette formål og for at ære og fremme vores moralske og religiøse overbevisning, donerer vi en del af vores forretningsindtægter til organisationer, der fremmer stærke traditionelle ægteskaber, såsom Fokus på familien.


Mens TCC er designet til kristne single mænd til at forbinde med single kvinder, og omvendt, er enhver, der i øjeblikket single i. ikke lovligt gift med nogen baggrund er tilladt at deltage. Men i betragtning af vores formål, som nævnt ovenfor, og det faktum, at vores medlemskab består af traditionelle kristne singler, vil enhver uden for dette marked finde det vanskeligt at forbinde med nogen, der passer til dem på tjenesten.


Som medlem accepterer du, at: Vi holder din profil opdateret, hvis din tid udløber, men efter en periode med inaktivitet - dage - vil din konto automatisk blive arkiveret af vores system for at holde ChristianCafe. com's database aktuel. TCC forbeholder sig retten til øjeblikkeligt at suspendere eller afslutte din adgang til TCC-tjenesten uden forudgående varsel ved ethvert brud på denne aftale, som er gjort til TCC's opmærksomhed. I tilfælde af, at din adgang til TCC-tjenesten suspenderes eller opsiges ved ethvert brud på denne aftale, som TCC bliver gjort opmærksom på, vil du ikke være berettiget til refusion af ubrugte medlemskontingenter.


Dit medlemskab af TCC-tjenesten er udelukkende til dit personlige brug. Du er eneansvarlig for det indhold eller den information, du offentliggør eller viser herefter, "poster" på TCC-tjenesten eller sender til andre TCC-medlemmer.


Du må ikke sende noget ærekrænkende, unøjagtigt, fornærmende, obskønt, profant, seksuelt orienteret, truende, chikanerende, racemæssigt krænkende eller ulovligt materiale eller noget materiale, der krænker eller krænker en anden, til andre TCC-medlemmer eller -ansatte. parts rettigheder, herunder, men ikke begrænset til, intellektuelle ejendomsrettigheder og rettigheder til privatliv og offentlighed. Du vil bruge TCC-tjenesten på en måde, der er i overensstemmelse med alle gældende love og regler.


Du indvilliger i, at du ikke er blevet dømt for eller erklæret ingen bestridelse for en forbrydelse eller en strafbar lovovertrædelse eller forbrydelse af lignende alvorlighed, en seksualforbrydelse eller nogen forbrydelse, der involverer vold. Du accepterer endvidere, at du ikke er forpligtet til at registrere dig som en seksualforbryder i et statsligt, føderalt eller lokalt register for seksualforbrydere.


Du accepterer, at du ikke er fængslet i øjeblikket. Du vil ikke inkludere e-mail-adresser, chat- eller messenger-numre eller håndteringer i din profil, f. Messenger, WhatsApp, Skype, Zoom, Viber osv. Du vil ikke vedhæfte billeder, videofiler eller musikfiler til din skrevne eller flervalgssektion af din profil.


TCC forbeholder sig retten til at fjerne alt, som det anser for at være upassende, efter eget skøn. TCC forbeholder sig retten, men har ingen forpligtelse, til at afvise enhver profil eller ethvert billede, der ikke overholder disse forbud. Du vil ikke inkludere nogen e-mail-adresser; Skype-numre eller håndtag; eller Messenger-numre eller håndtag; eller andre chatnumre eller håndtag i dine beskeder til andre TCC-medlemmer, medmindre du er betalende medlem af TCC.


Du vil ikke oprette flere profiler, medmindre TCC-personalet har givet skriftlig tilladelse hertil. Du vil ikke engagere dig i annoncering til eller opfordring til andre medlemmer om at købe eller sælge produkter eller tjenester gennem tjenesten. Du vil ikke sende nogen kædebreve eller uønsket e-mail til andre TCC-medlemmer. Du må ikke poste, distribuere eller reproducere på nogen måde noget ophavsretligt beskyttet materiale, varemærker eller anden ejendomsretlig information uden forudgående samtykke fra ejeren af ​​sådanne ejendomsrettigheder.


Du er alene ansvarlig for dine interaktioner med andre TCC-medlemmer. TCC forbeholder sig retten, men har ingen forpligtelse, til at overvåge konti, der bryder adfærdsreglerne og til at overvåge tvister mellem dig og andre medlemmer.


Du vil aldrig sende penge til eller bede om penge fra andre TCC-medlemmer af nogen grund. Din brug af TCC skal kun være til oprigtige forholdssøgende formål for at bevare Tjenestens integritet. For eksempel må du ikke blive medlem udelukkende for at udarbejde en rapport over kompatible singler i dit område eller for at skrive en artikel eller udføre markedsundersøgelser.


Vi vil overveje sådanne anmodninger fra journalister fra sag til sag, sendt til os på forhånd via e-mail. Du må kun fortsætte efter at have modtaget skriftlig tilladelse fra os og overholde alle betingelser fastsat af os. ERSTATNING AF MEDLEM. Du vil forsvare, holde skadesløs og holde TCC, dets embedsmænd, direktører, medarbejdere, godkendere og annoncører, agenter og tredjeparter skadesløse for ethvert tab, omkostninger, forpligtelser og udgifter, herunder rimelige advokatsalærer i forbindelse med eller opstået af din brug af TCC-tjeneste, herunder ethvert brud fra dig af vilkårene i denne aftale.


ONLINE INDHOLD. Meninger, råd, erklæringer, tilbud eller anden information eller indhold, der gøres tilgængeligt via TCC-tjenesten, er dem fra deres respektive forfattere og ikke fra TCC og bør ikke nødvendigvis stoles på.


Sådanne forfattere er alene ansvarlige for sådant indhold. MEDLEMMER. ADVARSEL - LÆS VENLIGST DETTE: Det er muligt, at andre TCC-medlemmer eller -brugere inklusive uautoriserede brugere eller "hackere" kan poste eller transmittere stødende eller obskønt materiale på TCC-tjenesten, og at du kan blive ufrivilligt udsat for sådanne stødende og obskøne materialer.


Det er også muligt for andre at få personlige oplysninger om dig på grund af din brug af tjenesten, og at modtageren kan bruge sådanne oplysninger til at chikanere eller skade dig. TCC er ikke ansvarlig for brugen af ​​personlige oplysninger, som du måtte vælge at videregive på tjenesten. Vælg venligst omhyggeligt den type information, du sender på TCC-tjenesten eller udgiver til andre.


COM HAR RET TIL AT FJERNE SÅDANNE MATERIALER, DER OVERTRÆDER ELLER PÅSTÅES AT OVERTRÆDE LOVEN ELLER DENNE AFTALE. Du accepterer, at TCC-tjenesten ikke har nogen som helst forpligtelse over for dig til at give dig adgang til nogen del af TCC-tjenesten, inklusive, men ikke begrænset til, din profil, din postkasse eller nogen anden del af TCC-tjenesten, hvis du ikke har tid tilbage på din konto, uanset om fritid, som vi har givet dig helt efter vores skøn, eller betalt tid, som du har købt fra TCC-tjenesten.


Dette inkluderer ingen som helst forpligtelse for TCC-tjenesten til at give dig adgang til at hente enhver information, du har lagt på din profil eller mail, som du har sendt andre medlemmer til deres postkasse på TCC-tjenesten, eller som andre medlemmer har sendt til din postkasse på TCC-tjenesten , eller enhver anden adgang, hvis du ikke har tid tilbage på din konto til at få adgang til TCC-tjenesten, uanset om det er fra fritid, som vi har givet dig helt efter vores skøn, eller betalt tid, som du har købt fra TCC-tjenesten.


Den eneste forpligtelse TCC-tjenesten har over for dig, i tilfælde af at du ikke ønsker at købe yderligere adgang til TCC-tjenesten, eller TCC-tjenesten beslutter at give dig yderligere gratis adgang til TCC-tjenesten, helt efter eget skøn, er at enten arkiver din profil, så den ikke forbliver synlig for noget andet medlem, så længe den arkiveres, indtil du beslutter dig for enten at fjerne den fra arkivet eller slette den, efter din udtrykkelige skriftlige anmodning, eller slette din profil fra TCC-tjenesten efter din udtrykkelige skriftlig anmodning.


TCC ejer og bevarer andre ejendomsrettigheder til TCC-tjenesten. Tjenesten indeholder ophavsretligt beskyttet materiale, varemærker og andre ejendomsretlige oplysninger tilhørende TCC og dets licensgivere.


Derudover kan andre medlemmer poste ophavsretligt beskyttet information, som har ophavsretlig beskyttelse, uanset om det er identificeret som ophavsretligt beskyttet eller ej. Bortset fra de oplysninger, som er i det offentlige domæne, eller som du har fået tilladelse til, må du ikke kopiere, ændre, offentliggøre, transmittere, distribuere, udføre, vise eller sælge sådanne proprietære oplysninger.


Ved at offentliggøre oplysninger eller indhold til ethvert offentligt område af TCC giver du automatisk, og du repræsenterer og garanterer, at du har ret til at give TCC og andre TCC-medlemmer en uigenkaldelig, evigvarende, ikke-eksklusiv, fuldt betalt, verdensomspændende licens at bruge, kopiere, udføre, vise og distribuere sådan information og indhold og at udarbejde afledte værker af, eller inkorporere sådanne oplysninger og indhold i andre værker, og at give og godkende underlicenser til ovenstående.


Med undtagelse af det, der er angivet under "VORES PERSONLIGE ERKLÆRING" nedenfor, vil TCC holde alle oplysninger, som du har givet til TCC, fortrolige, inklusive kreditkortnumre, og vil kun bruge eller videregive sådanne oplysninger til de formål, hvortil sådanne oplysninger blev indsamlet, eller efter behov. ved lov. For at løse en klage vedrørende TCC service, skal du først kontakte TCC Kundesupport på tech christiancafe. Du skal oplyse dit postnummer. Du skal oplyse dit postnummer.


Det postnummer, du har angivet, er ikke gyldigt. Det postnummer, du har angivet, er ikke gyldigt. Dit køn? Mand kvinde. Vælg venligst et køn. Hvornår er du født? Den fødselsdato, du har angivet, er ikke gyldig.


Sørg for, at din fødselsdato er korrekt. Klik her, hvis et medlem har henvist dig. Indtast brugernavnet på den person, der henviste dig. Der opstod en fejl under bekræftelse af brugernavnet på det medlem, der henviste dig. Prøv igen senere. Det brugernavn, du har angivet, er ikke gyldigt. Et brugernavn indeholder ikke mellemrum e. Hvis du ikke blev henvist, skal du vælge knappen 'Ups, ingen henviste mig'.


Indtast venligst et gyldigt brugernavn e. Hvis du ikke blev henvist, skal du vælge knappen 'Ups, ingen henviste mig'. Ved at klikke på "Fortsæt" nedenfor accepterer jeg ChristianCafes vilkår og betingelser. com Du skal acceptere vilkårene og betingelserne for at fortsætte. com's abonnentaftale. Bemærk venligst, at du ikke kan tilmelde dig ChristianCafe.


com uden at acceptere denne aftale. DENNE SERVICE ER FOR DEM MINDST 18 ÅR. Den Kristne Cafe. TCC leveres af RealCafes. com Inc, der driver forretning som ChristianCafe.


com, placeret på Ninth Line, Mount Albert, ON, Canada, L0G 1M0. Dette er en juridisk aftale "Aftale" mellem dig og TCC. Læs venligst aftalen omhyggeligt, før du tilmelder dig TCC-service.


Ved at tilmelde dig TCC bliver du medlem af Tjenesten et "Medlem", og du accepterer at være bundet af vilkårene og betingelserne i denne Aftale "Betingelserne" så længe du fortsætter med at være medlem. COM SERVICE. COM PÅ ETHVERT TIDSPUNKT. Registrering er udtrykkelig accept af betingelserne heri. Ved at blive medlem accepterer du at modtage e-mails fra TCC eller gennem TCC. Disse forsendelser er relateret til din brug af TCC og til de tjenester, der leveres af eller gennem TCC.


Du kan til enhver tid afmelde dig ved at sende os en anmodning på privacy christiancafe. Mindreårige MÅ IKKE BLIVE MEDLEMMER. Når du registrerer dig, og fra tid til anden derefter, kan TCC kræve, at du giver tilstrækkelige oplysninger til at angive, at du er mindst 18 år gammel. Ved at blive medlem repræsenterer og garanterer du, at du er mindst 18 år gammel. Enten du eller TCC kan opsige dit TCC-medlemskab til enhver tid og af en hvilken som helst grund med virkning fra afsendelse af skriftlig meddelelse elektronisk til den anden part.


TCC forbeholder sig retten til øjeblikkeligt at suspendere eller afslutte din adgang til TCC-tjenesten, uden forudgående varsel, ved ethvert brud på denne aftale fra dig, som bringes til eller kommer til TCC's opmærksomhed. I tilfælde af at din adgang til TCC-tjenesten suspenderes eller opsiges ved ethvert brud på denne aftale af dig, vil du ikke være berettiget til refusion af ubrugte medlemsgebyrer. Dit medlemskab af TCC-tjenesten er udelukkende til dit personlige brug.


Du må ikke give andre tilladelse til at bruge dit medlemskab, og du må ikke tildele eller på anden måde overføre din konto til nogen anden person eller enhed. FORMÅL MED SERVICE. TCC er en kristen religiøs organisation og ministerium, der betjener et traditionelt kristent marked, baseret på bibelsk tro og lære. Det er designet til enlige mænd til at forbinde med single kvinder og omvendt med henblik på eksklusive romantiske forhold, med målet at være ægteskab.


Som et spørgsmål om tro, doktrin og religiøs praksis forbeholder TCC udtrykket ægteskab for pagtsforholdet mellem en mand mand og en kvinde kone med udelukkelse af alle andre, som ordineret af Gud. Det er det mest intime af menneskelige relationer, en gave fra Gud, en hellig institution, hellig og central i trosfællesskabet. Dette pagtsforhold repræsenterer også foreningen mellem Kristus og hans legeme, kirken. Genesis ; Matthew ; Mark ; Efeserbrevet ; Kolosserne ; 1 Peter ; Hebræere For at fremme dette formål og for at ære og fremme vores moralske og religiøse overbevisning, donerer vi en del af vores forretningsindtægter til organisationer, der fremmer stærke traditionelle ægteskaber, såsom Fokus på familien.


Mens TCC er designet til kristne single mænd til at forbinde med single kvinder, og omvendt, er enhver, der i øjeblikket single i. ikke lovligt gift med nogen baggrund er tilladt at deltage. Men i betragtning af vores formål, som nævnt ovenfor, og det faktum, at vores medlemskab består af traditionelle kristne singler, vil enhver uden for dette marked finde det vanskeligt at forbinde med nogen, der passer til dem på tjenesten.


Som medlem accepterer du, at: Vi holder din profil opdateret, hvis din tid udløber, men efter en periode med inaktivitet - dage - vil din konto automatisk blive arkiveret af vores system for at holde ChristianCafe. com's database aktuel.


TCC forbeholder sig retten til øjeblikkeligt at suspendere eller afslutte din adgang til TCC-tjenesten uden forudgående varsel ved ethvert brud på denne aftale, som er gjort til TCC's opmærksomhed. I tilfælde af, at din adgang til TCC-tjenesten suspenderes eller opsiges ved ethvert brud på denne aftale, som TCC bliver gjort opmærksom på, vil du ikke være berettiget til refusion af ubrugte medlemskontingenter.


Dit medlemskab af TCC-tjenesten er udelukkende til dit personlige brug. Du er eneansvarlig for det indhold eller den information, du offentliggør eller viser herefter, "poster" på TCC-tjenesten eller sender til andre TCC-medlemmer. Du må ikke sende noget ærekrænkende, unøjagtigt, fornærmende, obskønt, profant, seksuelt orienteret, truende, chikanerende, racemæssigt krænkende eller ulovligt materiale eller noget materiale, der krænker eller krænker en anden, til andre TCC-medlemmer eller -ansatte. parts rettigheder, herunder, men ikke begrænset til, intellektuelle ejendomsrettigheder og rettigheder til privatliv og offentlighed.


Du vil bruge TCC-tjenesten på en måde, der er i overensstemmelse med alle gældende love og regler. Du indvilliger i, at du ikke er blevet dømt for eller erklæret ingen bestridelse for en forbrydelse eller en strafbar lovovertrædelse eller forbrydelse af lignende alvorlighed, en seksualforbrydelse eller nogen forbrydelse, der involverer vold.


Du accepterer endvidere, at du ikke er forpligtet til at registrere dig som en seksualforbryder i et statsligt, føderalt eller lokalt register for seksualforbrydere. Du accepterer, at du ikke er fængslet i øjeblikket. Du vil ikke inkludere e-mail-adresser, chat- eller messenger-numre eller håndteringer i din profil, f.


Messenger, WhatsApp, Skype, Zoom, Viber osv. Du vil ikke vedhæfte billeder, videofiler eller musikfiler til din skrevne eller flervalgssektion af din profil. TCC forbeholder sig retten til at fjerne alt, som det anser for at være upassende, efter eget skøn. TCC forbeholder sig retten, men har ingen forpligtelse, til at afvise enhver profil eller ethvert billede, der ikke overholder disse forbud.


Du vil ikke inkludere nogen e-mail-adresser; Skype-numre eller håndtag; eller Messenger-numre eller håndtag; eller andre chatnumre eller håndtag i dine beskeder til andre TCC-medlemmer, medmindre du er betalende medlem af TCC. Du vil ikke oprette flere profiler, medmindre TCC-personalet har givet skriftlig tilladelse hertil. Du vil ikke engagere dig i annoncering til eller opfordring til andre medlemmer om at købe eller sælge produkter eller tjenester gennem tjenesten.


Du vil ikke sende nogen kædebreve eller uønsket e-mail til andre TCC-medlemmer. Du må ikke poste, distribuere eller reproducere på nogen måde noget ophavsretligt beskyttet materiale, varemærker eller anden ejendomsretlig information uden forudgående samtykke fra ejeren af ​​sådanne ejendomsrettigheder. Du er alene ansvarlig for dine interaktioner med andre TCC-medlemmer. TCC forbeholder sig retten, men har ingen forpligtelse, til at overvåge konti, der bryder adfærdsreglerne og til at overvåge tvister mellem dig og andre medlemmer.


Du vil aldrig sende penge til eller bede om penge fra andre TCC-medlemmer af nogen grund. Din brug af TCC skal kun være til oprigtige forholdssøgende formål for at bevare Tjenestens integritet. For eksempel må du ikke blive medlem udelukkende for at udarbejde en rapport over kompatible singler i dit område eller for at skrive en artikel eller udføre markedsundersøgelser. Vi vil overveje sådanne anmodninger fra journalister fra sag til sag, sendt til os på forhånd via e-mail.


Du må kun fortsætte efter at have modtaget skriftlig tilladelse fra os og overholde alle betingelser fastsat af os. ERSTATNING AF MEDLEM. Du vil forsvare, holde skadesløs og holde TCC, dets embedsmænd, direktører, medarbejdere, godkendere og annoncører, agenter og tredjeparter skadesløse for ethvert tab, omkostninger, forpligtelser og udgifter, herunder rimelige advokatsalærer i forbindelse med eller opstået af din brug af TCC-tjeneste, herunder ethvert brud fra dig af vilkårene i denne aftale.


ONLINE INDHOLD. Meninger, råd, erklæringer, tilbud eller anden information eller indhold, der gøres tilgængeligt via TCC-tjenesten, er dem fra deres respektive forfattere og ikke fra TCC og bør ikke nødvendigvis stoles på.


Sådanne forfattere er alene ansvarlige for sådant indhold. MEDLEMMER. ADVARSEL - LÆS VENLIGST DETTE: Det er muligt, at andre TCC-medlemmer eller -brugere inklusive uautoriserede brugere eller "hackere" kan poste eller transmittere stødende eller obskønt materiale på TCC-tjenesten, og at du kan blive ufrivilligt udsat for sådanne stødende og obskøne materialer. Det er også muligt for andre at få personlige oplysninger om dig på grund af din brug af tjenesten, og at modtageren kan bruge sådanne oplysninger til at chikanere eller skade dig.


TCC er ikke ansvarlig for brugen af ​​personlige oplysninger, som du måtte vælge at videregive på tjenesten. Vælg venligst omhyggeligt den type information, du sender på TCC-tjenesten eller udgiver til andre. COM HAR RET TIL AT FJERNE SÅDANNE MATERIALER, DER OVERTRÆDER ELLER PÅSTÅES AT OVERTRÆDE LOVEN ELLER DENNE AFTALE.


Du accepterer, at TCC-tjenesten ikke har nogen som helst forpligtelse over for dig til at give dig adgang til nogen del af TCC-tjenesten, inklusive, men ikke begrænset til, din profil, din postkasse eller nogen anden del af TCC-tjenesten, hvis du ikke har tid tilbage på din konto, uanset om fritid, som vi har givet dig helt efter vores skøn, eller betalt tid, som du har købt fra TCC-tjenesten.


Dette inkluderer ingen som helst forpligtelse for TCC-tjenesten til at give dig adgang til at hente enhver information, du har lagt på din profil eller mail, som du har sendt andre medlemmer til deres postkasse på TCC-tjenesten, eller som andre medlemmer har sendt til din postkasse på TCC-tjenesten , eller enhver anden adgang, hvis du ikke har tid tilbage på din konto til at få adgang til TCC-tjenesten, uanset om det er fra fritid, som vi har givet dig helt efter vores skøn, eller betalt tid, som du har købt fra TCC-tjenesten.


Den eneste forpligtelse TCC-tjenesten har over for dig, i tilfælde af at du ikke ønsker at købe yderligere adgang til TCC-tjenesten, eller TCC-tjenesten beslutter at give dig yderligere gratis adgang til TCC-tjenesten, helt efter eget skøn, er at enten arkiver din profil, så den ikke forbliver synlig for noget andet medlem, så længe den arkiveres, indtil du beslutter dig for enten at fjerne den fra arkivet eller slette den, efter din udtrykkelige skriftlige anmodning, eller slette din profil fra TCC-tjenesten efter din udtrykkelige skriftlig anmodning.


TCC ejer og bevarer andre ejendomsrettigheder til TCC-tjenesten. Tjenesten indeholder ophavsretligt beskyttet materiale, varemærker og andre ejendomsretlige oplysninger tilhørende TCC og dets licensgivere. Derudover kan andre medlemmer poste ophavsretligt beskyttet information, som har ophavsretlig beskyttelse, uanset om det er identificeret som ophavsretligt beskyttet eller ej. Bortset fra de oplysninger, som er i det offentlige domæne, eller som du har fået tilladelse til, må du ikke kopiere, ændre, offentliggøre, transmittere, distribuere, udføre, vise eller sælge sådanne proprietære oplysninger.


Ved at offentliggøre oplysninger eller indhold til ethvert offentligt område af TCC giver du automatisk, og du repræsenterer og garanterer, at du har ret til at give TCC og andre TCC-medlemmer en uigenkaldelig, evigvarende, ikke-eksklusiv, fuldt betalt, verdensomspændende licens at bruge, kopiere, udføre, vise og distribuere sådan information og indhold og at udarbejde afledte værker af, eller inkorporere sådanne oplysninger og indhold i andre værker, og at give og godkende underlicenser til ovenstående.


Med undtagelse af det, der er angivet under "VORES PERSONLIGE ERKLÆRING" nedenfor, vil TCC holde alle oplysninger, som du har givet til TCC, fortrolige, inklusive kreditkortnumre, og vil kun bruge eller videregive sådanne oplysninger til de formål, hvortil sådanne oplysninger blev indsamlet, eller efter behov. ved lov. For at løse en klage vedrørende TCC service, skal du først kontakte TCC Kundesupport på tech christiancafe.


TCC garanterer ikke, at din brug af TCC-tjenesten vil være sikker, uafbrudt, altid tilgængelig eller fejlfri, eller vil opfylde dine krav, eller at eventuelle defekter i tjenesten vil blive rettet. Visse jurisdiktioner begrænser anvendeligheden af ​​garantifraskrivelser og ansvarsbegrænsninger, så ovenstående garantifraskrivelser og ansvarsbegrænsninger gælder muligvis ikke for dig.


Denne aftale indgås i Toronto, Ontario, Canada. Du accepterer, at Ontario-lovgivningen uanset lovkonflikter skal regulere denne aftale, og at enhver tvist, der opstår som følge af eller relateret til denne aftale, skal være underlagt de føderale og provinsielle domstole i Toronto, Ontario, Canada. Denne aftale, som accepteres ved tilmelding til TCC-tjenesten, indeholder hele aftalen mellem dig og TCC vedrørende brugen af ​​tjenesten.


Denne aftale kan kun ændres efter meddelelse fra TCC til dig eller ved en skriftlig underskrift af dig og en autoriseret embedsmand fra TCC Medmindre andet udtrykkeligt er angivet, vil vilkårene overleve opsigelse af dit medlemskab af tjenesten.

No comments:

Post a Comment